Handmade just for you
hartje11

Verzenden binnen 3 - 5 werkdagen

Bestellen, Betalen & Verzenden

 

Bestellen

Wijzigen van uw bestelling

Wilt u iets veranderen aan uw bestelling? Helaas is dat online niet mogelijk. Wij willen u daarom vragen zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via info@specialcreations.nl of via whatsApp op telefoonnummer +31 (0)6-25244252, vermeld altijd uw ordernummer zodat wij de juiste bestelling erbij kunnen pakken en deze kunnen wijzigen.

Annuleren van uw bestelling

Wij betreuren het dat u uw bestelling wilt annuleren maar zullen dit natuurlijk met alle zorg voor u regelen. Neemt u zo spoedig mogelijk contact met ons op via info@specialcreations.nl of via whatsApp op telefoonnummer +31 (0)6-25244252, vermeld altijd uw ordernummer zodat wij de juiste bestelling erbij kunnen pakken en deze kunnen annuleren. Wij zullen na annuleren het bedrag wat betaald is binnen 3 werkdagen terug storten op uw rekening via de door uw gekozen betaaloptie.

Wijzigen of annuleren van uw bestelling

Het wijzigen of annuleren van uw bestelling is niet meer mogelijk nadat uw pakket verzonden is. Mocht uw bestelling nog niet verzonden zijn en u wilt de bestelling wijzigen of annuleren dient u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. De snelste weg hiervoor is een WhatsApp bericht op het telefoonnummer +31 (0)6-25244252.

 

Betalen

Betaalopties

Wij bieden u de volgende betaalopties;

– iDeal
– Bancontact
– Vooraf betaling
– Betaling bij afhalen*
– Achteraf betalen via Klarna 

* Alleen op afspraak, betaling via pin mogelijk.

 

Verzenden

Verzendopties

Wij versturen onze orders via PostNL. Heeft u, om welke reden dan ook, liever een andere bezorgservice? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via info@specialcreations.nl of via whatsApp op telefoonnummer +31 (0)6-25244252 en vermeld hierbij uw ordernummer.

Verpakkings- & Verzendkosten

Om uw bestelling te beschermen tijden het transport gebruiken wij verpakkingsmaterialen waar een hoop kosten mee gemoeid zijn. Helaas blijft PostNL ook zijn tarieven maar omhoog gooien waardoor wij genoodzaakt zijn de volgende verpakkings- en verzendtarieven in rekening te brengen.

Brievenbuspakket*   €4,99
Pakket binnen NL   €7,50
Pakket naar BE   €10,95
Pakket naar DE   €11,95

* Alleen binnen NL mogelijk.

 
Verzendtijden

Wij verzenden uw bestelling binnen 24 uur na ontvangst van betaling mits de producten op voorraad zijn. Producten die wij speciaal voor u op maat maken versturen wij altijd zo snel mogelijk en meestal binnen 3 werkdagen. Mocht uw bestelling niet binnen 5 werkdagen verstuurd kunnen worden zullen wij u hierover zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 
Levertijden

PostNL
bezorgd normaliter de dag na verzenden uw bestelling aan huis. Na het verzenden
van uw bestelling ontvangt u automatisch een e-mail met een track &
trace code waarin u uw bestelling kunt volgen en zien wanneer hij voor
uitlevering gepland staat.
Helaas kunnen wij niets doen aan vertragingen die oplopen bij de post & pakketdiensten.

 

De waardering van specialcreations.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.