Handmade just for you
hartje11

Verzenden binnen 3 - 5 werkdagen

Copyright Notice


Op alle afbeeldingen en teksten binnen de website en social media kanalen van Special Creations zit Copyright.


Special Creations heeft een unieke samen werking met verschillende illustrators waardoor wij unieke illustraties en designs aanbieden. Deze illustraties en designs zijn samen met hun copyrights door de illustrators wettelijk overgedragen aan Special Creations. Deze illustraties en designs zijn te herkennen aan ons watermerk die wij op deze foto’s en afbeeldingen plaatsen.

Naast onze unieke illustraties en designs gebruiken wij ook illustraties, designs en fonts die verkrijgbaar zijn voor iedereen. Special Creations gebruikt altijd een commerciële licentie voor alle illustraties, designs en fonts. Deze illustraties, designs en fonts kunt u dus ook bij onze conculega’s tegen komen. Echter zullen wij altijd proberen om ook met deze illustraties, designs en fonts uniek te wezen. De afbeeldingen op onze website en social media kanalen zijn door ons persoonlijk gemaakt, dit betekend dus dat de afbeelding zelf onder ons copyright valt ondanks dat de illustratie of design die erop weergegeven wordt dit niet is.


Helaas zijn wij genoodzaakt om zonder waarschuwing de volgende bedragen direct in rekening te brengen bij het schenden van de copyrights.

Copyright op teksten: €1000,- per tekst met vermeerdering van €500 per dag dat de tekst zichtbaar is op de plek waar deze niet hoort.
Copyright op afbeeldingen: €5000,- per afbeelding met vermeerdering van €1000,- per dag dat deze afbeelding zichtbaar is op de plek waar deze niet hoort.


Wij belonen mensen die ons er op attenderen dat onze teksten en/of afbeeldingen gebruikt worden wanneer deze daadwerkelijk de copyrights schenden.
Denkt u dat u iets herkend heeft? Neem dan contact met ons op via rechten@specialcreations.nl

De waardering van specialcreations.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.