Handmade just for you
hartje11

Verzenden binnen 3 - 5 werkdagen

DIY & Zakelijke oplossingen

Naast ons ruime assortiment aan unieke producten bied Special Creations ook de mogelijkheid om verschillende DIY en andere zakelijke oplossingen aan te bieden. Zo kunnen wij uw logo of gewenste foto op verschillende producten bedrukken of zorgen wij dat u de benodigde prints kant en klaar ontvangt zodat u deze kunt gebruiken om i.c.m. uw eigen apparatuur op uw eigen blanco product te kunnen bedrukken.

Onze Eco-Solvent printer maakt de mooiste full color watervaste prints op flex, flock, vinyl, canvas en vele andere media waarmee u van alles kunt bedrukken en maken. Wanneer u een Eco-Solvent print bij ons besteld kunt u er voor kiezen om de print helemaal kant en klaar te ontvangen. Dit betekent dat wij uw prints na het printen en snijden ook pellen en voorzien van de juiste transfers zodat u ze alleen nog maar hoeft te persen. Omdat wij weten dat tijd ook geld is bieden wij ook aan om de prints als DIY pakket aan te bieden. Wij sturen de prints dan na het printen en snijden op tesamen met voldoende geschikte transfer indien dit nodig is en u zorgt zelf dat de prints gepeld worden en de transfer er eventueel op geplakt worden. Bij het aanvragen van een offerte kunt u uw voorkeur voor een DIY pakket aangeven zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Welke Eco-Solvent prints kunt u zoal bij ons bestellen?:

* Full color prints op verschillende soorten flex en flock voor verschillende soorten textiel
* Full color prints op verschillende soorten zelfklevend vinyl voor verschillende soorten ondergronden
* Full color prints op verschillende soorten statische vinyl
* Full color prints op verschillende soorten special media zoals; canvas, one-way vision folie, vloer folie, muur folie en zoveel meer.Onze Professionele Sublimatie printer print met een zeer hoge resolutie op 61 cm breedte en kan meerdere meters aan 1 stuk printen. Hierdoor zijn grote en kleine prints mogelijk. Of u nu dus een print zoekt voor een mok of voor een complete handdoek, alles is mogelijk.


De snijplotter helpt ons bij het snijden van snijfolies en karton. De snijfolies zijn enkel kleurige folies zoals flex, flock en vinyl waarmee opdrukken worden gemaakt

De waardering van specialcreations.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.