Handmade just for you
hartje11

Verzenden binnen 3 - 5 werkdagen

Horomia Wasparfum | Brezza di Primavera 50ml

Horomia Wasparfum | Brezza di Primavera 50ml

Wasparfum wordt gebruikt tijdens de laatste fase van het wasproces, waardoor het een heerlijk en krachtig parfum geeft aan de was. 5 tot 20 ml in het bakje voor de wasverzachter en je ervaart een sensationeel parfum die zeer lang blijft. Dankzij de innovatieve formule kunnen de wasparfums van Horomia zelfs na het drogen lang parfumeren. Ook te gebruiken in de droger!

Brezza di Primavera is een heerlijke geurmix van munt, cederhout en eucalyptus.

Uitverkocht

4,95

Beschrijving

Horomia wasparfum voegt een heerlijke geurexplosie toe aan al je wasgoed. Dankzij de innovatieve formule kunnen de wasparfums van Horomia zelfs na het drogen lang parfumeren.

Alle wasparfums van Horomia zijn op basis van zuivere etherische oliën en parfums met Italiaanse klasse!


Te gebruiken zowel voor wassen in de wasmachine als voor wassen op de hand. Maar ook voor het drogen in de droger of het opfrissen van uw wasgoed. Horomia wasparfum is geschikt voor alle soorten stoffen.


Geconcentreerd product, schudden voor gebruik. Flesje is voorzien van handige schenktuit.

 

In de wasmachine:
Giet 5 tot 20 ml product in de wasmachinebak die bestemd is voor de laatste spoeling (wasverzachter bakje), de hoeveelheid is naar eigen behoefte aan te passen, afhankelijk van de intensiteit van het parfum dat u wilt verkrijgen.

In de Droger:
Giet een paar druppels op een drogerbal of drogerdoek en doe het in de droger, bij uw wasgoed. U kunt ook een paar druppels op een zakdoek of een stuk stof doen en deze in de droger. Nooit op uw wasgoed rechtstreeks druppelen!

Met de hand:
Voeg 5 tot 20 ml product toe voor elke 5 liter water tijdens de laatste spoeling met beschermende handschoenen.

* De waarneming van geuren is subjectief en kan van persoon tot persoon verschillen, zelfs bij dezelfde dosering en hetzelfde kledingstuk.

 

Horomia Wasparfum schema

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.