Handmade just for you
hartje11

Verzenden binnen 3 - 5 werkdagen

Klachten & Retourneren

 

Klachten

Wij doen er alles aan om uw bestelling met de grootst mogelijke zorg en liefde te verwerken. Helaas is en blijft het handen werk en waar handen werken worden er ook wel eens fouten gemaakt. Wij betreuren onze fouten en willen hier graag van leren. Daarom vragen wij u of u contact met ons wilt opnemen wanneer u ontevreden bent en/of klacht(en) heeft zodat wij een passende oplossing kunnen aanbieden.

 

Beschadigde Levering

Mocht uw bestelling geopend en/of beschadigd geleverd worden vragen wij om bij aflevering direct foto’s, ook van de dichte verzendverpakking, te maken en ons op de hoogte te stellen via info@specialcreations.nl. Mochten er producten beschadigd en onbruikbaar zijn geworden zullen wij deze natuurlijk vervangen maar dienen de foto’s als bewijs materiaal voor de schadeclaim bij de vervoerder.
Moet u tekenen voor ontvangst en is uw bestelling geopend en/of beschadigd? Noteer dit dan bij de handtekening!


Wij raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@specialcreations.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

 

Retourneren


Bedenktijd

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. 
Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. De verzendkosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Retourartikelen die niet of onvoldoende gefrankeerd zijn worden niet in behandeling genomen, of worden in mindering gebracht op uw retourbedrag. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product onbeschadigd en met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 
Om gebruik te maken van het herroepingsrecht dient u contact met ons op te nemen via info@specialcreations.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten d.m.v. uw gekozen betaaloptie mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzondering maatwerk

Onze webwinkel bied producten aan die naar wens van de klant op maat gemaakt worden. Deze producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. De verkoop is na een succesvolle betaling definitief

 

Uitzondering verzegelde producten

Onze webwinkel bied producten aan die verzegeld zijn. Bij het verbreken van deze verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer worden geretourneerd

 

Uitzondering houdbare producten

Onze webwinkel bied producten aan met een beperkte houdbaar waardoor deze zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. De verkoop is na een succesvolle betaling definitief.

 

Het gebruik van onderstaand herroepingsformulier is verplicht bij het retourneren van producten.

De waardering van specialcreations.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.